1:48

Nota de l'autor

Temps era temps hi havia un noi que esperava amb molta il·lusió l'aparició del sisè llibre de Harry Potter, que encara no havia estat publicat en anglès i molt menys en català. Buscant i buscant informació per Internet va trobar-se amb una pàgina dedicada a l'obra de la Rowling amb la peculiaritat que era en català. Aquest fet el va endinsar (per no dir submergir fins al fons) en aquest món fantàstic creat per aquella ment anglesa a partir del nostre.

Després d'hores i hores connectat a aquella pàgina i de conèixer a molta gent (primer virtualment i després, alguns, en viu, que acabarien tenint molt de pes al llarg dels anys que va estar en aquella comunitat), un avorrit matí de juny a l'institut, durant la última classe de castellà, va tenir l'idea de matar l'avorriment escrivint una historieta de Harry Potter i després de pensar-hi força va decidir continuar i compartir-la (pel setembre del mateix 2005) amb els seus amics i companys d'aquella web catalana.

Així va començar a escriure i publicar una fanfic que continuava el cinquè llibre però introduint les dades que es coneixien abans de la publicació de Harry Potter and the Half-Blood Prince i els títols originals dels capítols (utilitzant tant els de la traducció oficial, quan es van saber, com els de la versió que va fer una usuària que va traduir tot el llibre i el va compartir amb la resta d'usuaris) però canviant el títol oficial Harry Potter i el misteri del Príncep pel de la traducció més fidel que es va trobar en aquell fòrum: Harry Potter i el Príncep de sang barrejada.

La fanfic va patir algunes pauses fins que va ser abandonada totalment fins que després d'un any i uns mesos de la darrera publicació es va decidir a repenjar-la en un altre lloc i acabar-la.

Espero que cada dimecres gaudiu d'aquesta història escrita entre les repetides hores d'economia i filosofia (la professora se n'anava per les branques explicant històries i anècdotes que de cap manera eren matèria d'examen) i matinades sol davant l'ordinador. No us entretinc més i us deixo amb el primer capítol del que podria haver estat (si jo fos la Joanne) la sisena part de Harry Potter.

4 comentaris:

theSpiritOfswiM ha dit... @ de novembre 24, 2008

lo que me sembla increible es que si no tens temps de actualisar un blog, imagina't si n'as de actu 3!!!!

flipu noi... en fi espero que segueixis endavant amb els tres y amb la uni tambe!!!

dddddddddw

att. theSpiritOfSwim

Mar ha dit... @ de novembre 25, 2008
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mar ha dit... @ de novembre 25, 2008

UOuooo...
Espere amb impaciencia les teues publicacios=)
m'encanta Harry Potter .. :)

Mar ha dit... @ de novembre 25, 2008
L'autor ha eliminat aquest comentari.